Sunday, January 20, 2013

Masjid Terbesar Bakal Dibina Di Kelantan!!!

Kelantan bakal mendapat Masjid terbesar sekiranya BN kembali memerintah!  Akibat daripada sokongan BN yang semakin kuat, PAS Kelantan pula lari ke Sibuti untuk menubuhkan DHPP!  

Agaknya sokongan PAS semakin pudar di Kelantan maka mereka cuba mencari sokongan di Sarawak!  Namun sokongan mereka masih hambar di Sarawak.  

PM berjaya membawa 30 000 penyokong baru dari Kelantan tetapi di Sibuti PAS cuma dapat menarik 50 sahaja.  50 ORANG atau mungkin kurang!??  

Lebih baik PAS jaga kawasan mereka di Kelantan daripada masuk ke Sibuti!!  Alamatnya PAS ini mungkin seperti yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran!!!

Janji Najib Buat Rakyat Kelantan,PAS Tercengang ??

Oleh Keris Pusaka
 
KOTA BHARU - Teka-teki Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) terus mendapat perhatian di mana hari ini Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak membayangkan pembubaran Parlimen akan dibuat dalam masa terdekat.
 Berucap pada Majlis Janji Ditepati di Pusat Transformasi Luar Bandar di sini, Presiden Umno menegaskan, pihaknya sudah bersedia, sambil mahu rakyat memberi undi kepada Barisan Nasional (BN).

 "Ambo (saya) nak umum pilihan raya dah, hari ini dalam majlis nak tanya adakah rakyat bersedia menyokong BN ?" kata beliau yang juga Pengerusi BN sambil menerima sorokan lebih 30,000 penyokong.

 Dalam ucapan itu, Najib turut mengumumkan tujuh janji kepada rakyat Kelantan sekiranya BN diberi mandat untuk mentadbir negeri. Antaranya, pembinaan Lebuh Raya Kota Bharu-Kuala Krai, stadium baru, menyediakan kemudahan air, perumahan rakyat, kampus Universiti Teknologi Mara kampus Kota Bharu dan masjid terbesar di Kelantan.

0 comments:

Post a Comment

Baca Blog Dalam Facebook Anda